Криеница в тъмното

Криеница в тъмното

Криеница Exit Games - това е повече от обикновен куест, но не е по-малко вълнуващо от формата на вече любимата игра “да излезеш от стаята”. Лабиринти, вратички и скривалища - това е страшно, забавно и хазартно в същото време. Развлечението е достъпно за отбор от 4 до 12 души, възрастови ограничения - 6+ за Криеница за деца, 12+ за основният режим на игра.

krienitsa_keep_calm_bg

Основната задача на играча - да намери. В търсенето ще има съюзници и противници, места с малко светлина и верни пътища в лабиринта. Стаите са с голямо пространство, създадено от най- неочаквани скривалища - обекти, декори и уединени места, които ще Ви помогнат да останете незабелязани за известно време. Не се страхувайте да отворите вратите на шкафовете, преминете през лекото шумолене на щорите и необичайните коридори - печели този, който направи пръв крачка в тъмнината. Меки настилки, омекотени ъгли и гладки повърхности, осигуряват сигурност на най-акивните и млади играчи.

krienitsa_wall_bg

В тъмното се изострят абсолютно всички сетива. Тъмното мигновенно блокира  информацията за света около нас, въображението започва да рисува страшни и ужасяващи сюжети - очите спират да са главните ти помощници. Тъмнината е неизбежно свързана с тишината, където всяко шумолене и скърцане могат да доведат до истината. Мракът усилва всяко докосване до новия свят. Хладен метал, мек плат или гладко дърво - какво те очаква сантиметри напред?

krienitsa_banner_bg

Криеница в тъмното - това е уникална игра, която няма аналог нито в българския, нито в чуждестранния свят на развлеченията. Светлинни илюзии, звукови спецефекти, неочаквани вратички - Криеницата ще Ви подари безкрайни емоции.

Tехнологията  iBeacon за намиране на играча - призрак, ще направят ловът на играчите още по-увлекателен - добавката в ръцете на ловеца започва да вибрира, когато приближи до играч - призрак.

krienitsa_kids_1_bg

Криеница за деца има няколко светлинни и звукови режима. За да играят в тъмното , деца от шестгодишна възраст, ще им помагат известни герои от анимационните филми, техните образи са изобразени на стените.

61

Игралният център за куестове в реалността Exit Games препоръчва да сложите (вземете със себе си) удобни обувки без връзки и токчета. Специални костюми, очила и каски, ще Ви бъдат предоставени преди началото на играта.
Восстановление
пароля
Введите новый пароль
Запрос смены пароля

На вашу почту выслана инструкция
по смене пароля.

Пароль сменен
Теперь вы можете войти
с новым паролем.