Подаръчен сертификат

Подаръчен сертификат
Попълване на заявката

Tърсиш подарък, който ще се помни дълго? Смяташ, че най-добрият подарък е книга, понеже е интелектуален и обогатява духовно, празнуващия важно събитие? Не знаеш как да удивиш, зарадваш и съвместиш полезност и популярност на подаръка в едно?

Приключение в ExitGames - интелектуално ярка и необикновена изненада, препоръчваме Ви!

Подаръчен сертификат (ваучер)  ExitGames - това е приключение  в замъка на Дракула, търсене на истини в лабиринт от камъни в мистична пещера, бягство от затвора, разследване на тайната на магическия пръстен или друга история в игралния център за куестове в реално време във Варна.

Подаръчният сертификат ще създаде впечатление и ще зарадва както мъже, така и жени. Това би било прекрасно поздравление за специален ден за детето, компания от колеги, приятел, дори и за шефа. Подарък за рожден ден, юбилей, годишнина, професионален празник, моминско или ергенско парти. Не е важно какъв е поводът да поздравиш своите приятели и близки, важно е как. Подарявай полезни подаръци, удивявай, поздравявай ярко!

Подаръчният сертификат действа в рамките на една година от момента на покупка.

Можете да закупите подаръчен ваучер като ни посетите на място, чрез нашата форма за онлайн заявка или по телефона. При необходимост ще Ви доставим сертификата чрез куриер.

Восстановление
пароля
Введите новый пароль
Запрос смены пароля

На вашу почту выслана инструкция
по смене пароля.

Пароль сменен
Теперь вы можете войти
с новым паролем.