День рождения, тимбилдинг или корпоратив в ExitGames

День рождения, тимбилдинг или корпоратив в ExitGames

Как да обединим голямо количество приятели на Рожден Ден, ако те никога не се срещали и не си общуваха по-рано? Как да се организира ефективен тимбилдинг, който ще бъде полезен и запомнящ се за всеки сътрудник? Как да се определят лидерите по време на тренировъчната сесия в игрална и достъпна за всички форма? Как да се отбележи важно събитие на компанията активно, необичайно и ярко.

На площ над 300кв.м. са създадени условия за активен интелектуален отдих и незабравими емоции за всеки участник на празника: зоно за отдих, парк с развлечения с мини куестове, интерактивни маси Game Table, атракциони виртуална реалност и 4 куеста под формата на “измъкни се от стаята”. Плюс кетъринг, wi-fi флипчарт и мултимедийно оборудване, гостоприемен персонал и високо ниво на обслужване.

За интелектуален турнир сме подготвили дъска с рекорди: събери екип от 8 човека и заповядай да се състезаваш. Настолните игри и  бързата доставка на храна от нашите партньори, ще бъдат приятно допълнение за твоето ергенско парти, моминско парти, не голям Рожден Ден или просто семеен отдих!

 
Восстановление
пароля
Введите новый пароль
Запрос смены пароля

На вашу почту выслана инструкция
по смене пароля.

Пароль сменен
Теперь вы можете войти
с новым паролем.