За Проекта

За Проекта

EXITGAMES — международен екип от архитекти, който създава най-увлекателните куестове в реалността. Първооткривателите бли сценаристи от Киото още през 2007г. Днес съществуват локации в над 60 страни в света. В Пекин (Китай) и Будапеща (Унгария) са най-големите центрове, които разполагат с над 100 стаи.

В Япония, Китай и Сингапур в игри са взели участие над 100 хил.души, като от тях само 9,6% са открили изхода за определеното време. В САЩ ExitGames са отворили врати най-напред в Сан Франциско. За година от окриването на обекта 6000 души са се опитали да се измъкнат от стаите, но само 2% са успели да го направят. Архитектите на ExitGames са създали над 500 сценария, най-популярните от които се явяват криминални, приключенски, мистически.

№1
по рейтинг

№1 по рейтинг на местата, които си струва да посетите според TripAdvisor са в Лондон, Париж, Мюнхен, Цюрих, Банкок и Будапеща.

Брой куестове

През есента на 2015г. ще можете да разгадавате тайни в 5 стаи в гр.Варна

Обща
площ

Общата игрова площ на ExitGames е над 300 кв.м.

Цена

15 лв - минималната стойност за развлечение в ExitGames, което се равнява на средна сметка за кафе + десерт или билет за кино и пуканки за компания от 3-4 човека.

Продължителност

56 минути – средното време, което е било осъществено за решаване на куеста в градове по света за цялата история на проекта. Такова време е предвидено и за стаите на ExitGames в България

Специално предложение

Можете да получите от 5 минути до чаша кафе като бонуси, ако споделите впечатленията си за #exitgames на страницата си в социалните мрежи.
Восстановление
пароля
Введите новый пароль
Запрос смены пароля

На вашу почту выслана инструкция
по смене пароля.

Пароль сменен
Теперь вы можете войти
с новым паролем.